Farm Rudbeck Fanø

Farm Rudbeck Fanø

 

Når drømme bliver til virkelighed

 

Farm Rudbeck drives af værtsparret Line og Michael

 og deres fire børn.

Line er vokset op på et økologisk landbrug, med forældre der altid har været i restaurationsbranchen, hvilket giver hende en stor viden og passion om at få maden fra jord til bord på en bæredygtig måde. Derudover er Line uddannet mejerist og forstår at få det bedste frem i råvarerne.

Michael har en livserfaring der sjældent ses større, han har været på skoleskibet og på kongeskibet som ung og derefter uddannet sig til værktøjsmager. Hans store eventyrlyst har ført ham rundt i verden, hvor han bla. har boet otte år i New Zealand og har der haft eget håndværker firma. Michael har altid gang i nye spændende projekter, så udover at være far til fire, gårdejer og restaurationsejer har han også et firma der bygger minigolfbaner rundt om i landet +

et papirisolerings firma.

 

Line og Michael driver sammen med Line´s søster en delikatesseforretning og frokostrestaurant i Nordby,

Rudbecks, som også er beskrevet på den

hjemmeside du er inde på nu.

 

På gården bor både Line og Michaels forældre, som hjælper til med den daglige drift. De dyker eksempeltvis urter til restauranten, de bager kager og brød. De har også et stort værksted hvor de nyder at gå og skabe nyt liv i gamle ting.

 

Farmen, som stedet bliver kaldt i daglig tale, er en skøn beliggende ejendom,

med hyggelige ferie lejligheder & helårs boligere.

Farmen ligger ud til vadehavet midt i UNESCO´s verdensarv, hvilket giver en helt unik oplevelse af natur og fugleliv lige udenfor døren.

 

Vi afholder events i løbet af året, som løbende bliver annoncere i Fanø Ugeblad + vores facebook side:

Farm Rudbeck Fanø

 

 

 

 

Kontakt:

Line & Michael Rudbeck

Gammeltoft vej 8

6720 Fanø

Tlf.23477299

nc@rudbecks.dk